Kupit

Kauniit kupit kruunaavat päiväsi

Kruunaa oma kahvi- tai teehetkesi uudella lempikupillasi! Juotko tavoillesi uskollisena aamukahvisi aina samasta kupista vai löytyykö sinulta eri kahvikupit jokaiselle päivälle? Toiset rakastavat vaihtelua ja tällöin kaappiin on ihana ostaa laaja kirjo eri värisiä, kokoisia ja erilaisilla kauniilla kuvilla varustettuja kuppeja. Toiset vannovat desing kuppien nimeen, kun taas toiset haluavat loistavan perinteisen ison aamukahvimukinsa. Onneksi valikoimamme avulla löydät itsellesi sopivat kupit niin kotiin, mökille kuin juhliin. Tarjolla on kaiken tyyppisten ja mallisten kuppien valikoima aina perinteisistä kupeista ylellisyyttä hehkuviin posliinikuppeihin. Mikä sopii sinun tyyliisi?

Kauniiden kuppien lisäksi luksusta voit lisätä kahvihetkiisi laadukkailla kahvin valmistus tuotteilla. Nauti itse jauhettujen kahvipapujen aromeista, laadukkaan kahvinkeittimen oikeista lämpötiloista ja vaahdota kahviin maitoa maidonvaahdottimella. Osta netistä kupit sekä kahvin valmistukseen liittyvät tuotteet kätevästi yhdellä tilauksella!

Tilaa kupit edullisesti netistä

Verkkokauppamme kautta löydät kupit moneen eri tarkoitukseen. Tilaa ihanat teekupit ilahduttamaan päivääsi tai loihdi kaunis tee- tai kahvikattaus vieraita varten ja juhliin. Valitse pieni kuppi espressoa varten tai osta kätevät termosmukit mukaan töihin tai eväsretkelle!

Termosmukit ja -pullot ovat äärimmäisen käteviä, sillä niissä kuuma pysyy kuumana ja kylmä kylmänä pitkiä aikoja. Ne sopivatkin sekä kylmien juomien säilytyksen että kiireisen aamun pelastajaksi. Ota kahvi mukaan termospulloon tai -mukiin ja nauti siitä rauhassa työpisteellä, lasten leikkiessä tai retkellä. Termos on hyvä valinta myös työmatkoille ja vaellukselle.

Kahvikupit arkeen ja juhlaan

Kahvikupit luovat tunnelmaa niin arjessa kuin juhlassa. Loihdi itsellesi pala bistroa valitsemalla espressolle oikea espressomuki tai juomalla latte matalasta laakeasta kupista. Juhliin on ihana tehdä kaunis kattaus, johon kuuluu kaunis koristeellinen astiasto. Onneksi kukaan ei estä astiaston käyttämistä myöskään arkena ilahduttamaan itseä tai vieraita. Ylellisyyttä niin arkeen kuin juhlaan luot myös ostamalla kotiin laadukkaat kahvitarvikkeet kuten kahvimyllyn, maidonvaahdottimen sekä laadukkaan kahvinkeittimen.

Kupit ovat parhaimmillaan vuosikymmeniä kestävä hankinta, joka periytyy sukupolvelta toiselle. Tutustu siis rauhassa valikoimaamme ja tilaa kauttamme kahvi- ja teekupit niin arjen kuin juhlan hetkiin. Oma kuppivalikoima voi toimia myös kauniina kodin sisustuselementtinä. Ne voi asetella kauniisti esille kuppitelineeseen keittiön pöydälle tai laittaa näytille vitriiniin tai avohyllylle. Kaunis kuppi ja kattaus ilahduttavat aina niin kotona kuin juhlissa. Tilaa tuotteet kotiin jo tänään!