Tämä merkittävä kahvi on peräisin Mierisch-perheen omistamalta Nicaragualaiselta maatilalta. Siitä tekee kiehtovan paitsi sen lumoava maku, myös Ethiosar-nimisen arabica hybridin käyttö, joka on Etiopialainen lajike mukautettuna Nicaraguan olosuhteisiin. Tämä kahvi on läpikäynyt fermentointi prosesssin (se on käsitelty yhä suositummalla anaerobisella menetelmällä eli ilman happea) ja on siksi täynnä erilaisia makuja, joista voimakkaimpia ovat kypsät päärynät sekä makeat että hapankirsikat. Kun olet nauttinut tätä gourmet juomaa, miellyttävä punaviinin jälkimaku viipyy vielä suussasi jonkin aikaa.119 hehtaarin Limoncillon kahvitila on yksi Nicaraguassa ja Hondurasissa toimivista Mierisch-perheen omistamista 12 tilasta. Tarina siitä, kuinka tämä perhe juurtui Etelä-Amerikkaan, ansaitsee varmasti kertomisen: Bruno Mierisch Boettiger, saksalainen geologi, palkattiin auttamaan Nicaraguan hallitusta heidän kansallisen rautatiensä rakentamisessa 1800-luvun lopulla. Brunon työn päätyttyä Nicaraguan hallitus ei kyennyt maksamaan hänelle tai hänen kumppaneilleen täyttä palkkaa. Näille saksalaisille maahanmuuttajille tarjottiin maata Matagalpan korkeilta vuorilta korvatakseen heidän työnsä. Bruno yhdessä useiden saksalaisten kollegoidensa kanssa päätti jäädä Nicaraguaan ja osallistua siellä tapahtuvaan kukoistavaan kahvivallankumoukseen. Brunon perintö elää tähän päivään saakka hänen lapsenlapsenlastensa ohjauksessa.Tämän kahvin tarjonta on erittäin vähäistä, joten se kuuluu Limited Edition -sarjaan.Poikkeuksellisen laadun ja makunsa ansiosta tämä kahvi on merkitty Specialtyksi. SCA-luokitusjärjestelmän mukaan se on saanut 87,5 pistettä 100:sta.MAA: NicaraguaALUE: MatagalpaMAATILA: LimoncilloKORKEUS: 1110 mLAJIKKE: EthiosarPROSESSI: Luonnollinen anaerobinenPAAHTOASTE: KeskitasoMAKUMAAILMA: Päärynä, Kirsikka, PunaviiniSuositeltavat valmistusmenetelmät: kaikki valmistusmenetelmät, mukaan lukien espresso.Ainesosat: paahdetut kahvipavut.Varastointi: säilytä suljettuna pimeässä, kuivassa ja viileässä paikassa.