Tämä syrjäiseltä Jaavan saarelta kotoisin oleva kahvi yllättää makeilla marjaisilla vivahteillaan ja erinomaisen pehmeällä maullaan. Aluksi tunnet puolukan ja luumun maut, sitten tummien rypäleiden makea maku ottaa vallan ja viipyy suussasi jonkin aikaa kahvin juomisen jälkeen.Sata vuotta sitten Länsi-Jaavan arabica -kahvia pidettiin maailman parhaana. Sitten se unohtui hetkeksi, koska ihmiset alkoivat juomaan teetä. Mutta vuonna 2002, kun kahvimarkkinat alkoivat kukoistaa uudelleen, arabica palasi vähitellen Länsi-Jaavan pelloille. Maatalouden ilmaston ja hyvän hoidon ansiosta alueen arabica-kahviviljelmät alkoivat pian tuottaa suuria määriä korkealuokkaista erikoiskahvia. Rimbun Jaya Abadi -tila, josta tämä kahvi on peräisin, sijaitsee Kamojangin vuoristossa. Täällä kahvikirsikoita poimitaan käsin ja prosessoidaan niiden merkittävien makujen vapauttamiseksi, jotka syntyvät niiden kasvaessa 1650 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella rikkaassa, vulkaanisessa maaperässä. Koska pavut on istutettu erityisellä peltometsäviljely-permakulttuuritekniikalla ja käsitelty Specialty standardien mukaisesti, tämä tuote on myös ympäristöystävällinen.Tämän kahvin tarjonta on erittäin vähäistä, joten se kuuluu Limited Edition -sarjaan.Poikkeuksellisen laadun ja makunsa ansiosta tämä kahvi on merkitty Specialtyksi. SCA-luokitusjärjestelmän mukaan se on saanut 87 pistettä 100:sta.MAA: IndonesiaALUE: Kamojang-vuori, Länsi-JaavaMaatila: Rimbun Jaya AbadiKORKEUS: 1650 mLAJIKE: AndungsgariPROSESSI: WashedPAAHTOASTE: Kevyt keskitasoMAKUMAAILMA: Puolukka, Punainen luumu, Tummat viinirypäleetSuositeltavat valmistustavat: kaikki manuaaliset kahvinkeittotavat (V60, Chemex jne.).Ainesosat: paahdetut kahvipavut.Varastointi: säilytä suljettuna pimeässä, kuivassa ja viileässä paikassa.