Specialty kahvipavut ”Ethiopia Yirgacheffe”, 250 gValmistetulla kahvilla on erittäin puhdas konsistenssi ja tasapainoinen maku. Kypsien mustikoiden, mustaherukoiden, vaniljan ja jopa Earl Grey -teen voimakkaat aromit paljastuvat uutossa. Metsämarjojen makeuden ja happamuuden aistit maussa, joka säilyy myöhempään kevyeeseen ja makeaan jälkimakuun, josta nautit pitkään. Todellinen aarre afrikkalaisen kahvin ystäville.Etiopiassa ns. kahvin kotimaassa, luonnonvaraisia kahvipuita on kasvatettu vuosituhansien ajan. Kahvin ystävät ympäri maailmaa odottavat löytävänsä uusia kahvipuulajikkeita ja pääsevänsä nauttimaan jo löydetyistä. Etiopialaiset kahvit arvostetaan erityisen korkealle makuominaisuuksiensa ansiosta - kevyistä, marjais-, kukkais- ja jopa teepohjaisista vivahteista. Näitä muinaisia Etiopian arabialaisia kahvipapulajikkeet, kuuluisalta Yirgacheffe-alueelta, ovat märkäkäsitelty ja kuivattu luonnollisesti hammockeissa vähintään 12 viikon ajan.Poikkeuksellisen laadun ja maun vuoksi kahvi on merkitty Specialty kahviksi. SCA: n mukaan se saa 85 pistettä 100: sta.Alkuperä: EtiopiaAlue: YirgacheffeTila: PientilallisetKasvukorkeus: 1800-2000mLajike: HeriloomProsessi: WashedPaahtoaste: KeskipaahtoMakumaailma: Mustikka, mustaviinimarja, VanillaSpecialty kahvipavut “Kenya Kariru”, 250 gKahvin maku on kevyt ja tasapainoinen. Maku tuo mieleen kypsät vadelmat ja omenat sekä hiven punaherukan karvautta. Kahvi erottuu pitkäkestoisella ja makealla marjamaisella jälkimaullaan.Keniasta on tullut kokoajan kuuluisampi kahvimaailmassa paikallisesti kasvatetun kahvin ainutlaatuisen ja elävän maun ansiosta, jota kahvikulinaristit arvostavat ympäri maailmaa. Nämä SL 34- ja SL 28-kahvipavut viljellään Baragwi osuuskunnan Kariru:n tilalla, joka sijaitsee Kirinjaga-alueen hedelmällisellä tulivuoriperäisen Kenya vuoren rinteillä (1800 - 1900 m merenpinnan yläpuolella). Kahvin käsittelyyn käytetään lisäksi vain puhdasta Kamweti-joen vettä, ja pavut kuivataan luonnollisesti kuuman afrikkalaisen auringon alla.Laadun ja poikkeuksellisen maun ansiosta kahvi luokitellaan Specialty kahviksi. SCA pisteyttää sen 87,5/100.Alkuperä: KeniaAlue: KirinyagaTila: Baragwi osuuskuntaKasvukorkeus: 1800-1900mLajike: SL 34, SL 28Prosessi: WashedPaahtoaste: KeskipaahtoMakumaailma: Vadelma, punaviinimarja, omenaSpecialty kahvipavut ”Indonesia Sumatra”, 250 gTasapainoinen kahvi, jossa makea ruskea sokerinen aromi. Karamellimaiset maut vivahteella kanelia ja rehevä punaviinimäinen jälkimaku. Eksklusiivinen kahvi, joka muistuttaa lämpimän viinin makua.Indonesian Sumatran saarella sijaitsevassa Acehin alueen Gayo Heights:ssa, pienviljelijät ovat yhdistyneet Koptan Gayo Beseri -osuuskunnaksi kasvattamaan Specialty kahvia. Sen ainutlaatuisen maun mahdollistaa täydellinen ilmasto, rikas luonto ja GILING BASAH, kuten indonesialaiset kutsuvat kahvipapujen erityistä käsittelytapaa. Menetelmä ei kuivaa papuja kokonaan käymisen ja huuhtelun jälkeen. Silti kosteat pavut (kosteus 25-30%) tulevat erityiseen kuorintalaitteeseen ennen kuivauksen jatkamista. Seurauksena on kahvin happamuuden väheneminen huomattavasti ja maun tehostuminen - tällä tavalla kahvipaput saavat aidon Indonesian kahvin maun.Specialty kahvi ainutlaatuisen makunsa ja laatunsa ansiosta. SCA antaa 84 pistettä sadasta.Alkuperä: IndonesiaAlue: Sumatra, Aceh, GayoTila: Koptan Gayo BeseriKasvukorkeus: 1450-1700mLajike: Tim tim, AtengProsessi: Giling BasahPaahtoaste: TummaMakumaailma: Punaviini, ruokosokeri, kaneli