Kahvipapusetti "Kivu" + "Magnifico"

Kahvipapusetti "Kivu" + "Magnifico"
Kategoriat: Kahvi, Kahvipavut
47.1 EUR
Lisätietoja

Kahvipavut KahviKaveri ”Kivu”, 1 kgTämä kahvi on peräisin ainutlaatuiselta kasvatusalueelta Kivu-järven pohjoispuolella sijaitsevasta Virungan laaksosta. Alueen kasvillisuus kasvaa jopa 1500-2000 metriä merenpinnan yläpuolella. Rikkaan maaperän, Kivu-järvestä levittäytyvän kosteuden ja trooppisen kuumuuden ansiosta kasvupaikka on täydellinen korkealaatuisen kahvin kasvattamiseen. Paikalliset kasvattavat kahvipapuja pienillä maatiloilla, jotka kuuluvat KAKONDO-osuuskuntaan. Kahvi kasvaa luonnollisesti puiden varjossa ilman torjunta-aineita. Kaikki pavut poimitaan käsin ja jokainen maatila pystyy tuottamaan ainoastaan 5 (60kg) pussillista kahvia. Siksi tätä ainutlaatuista kahvia on hyvin vaikea löytää. Kahvi kuljetetaan maatiloilta osuuskunnan keskukseen Bukavuun, jossa pavut käsitellään märkämenetelmällä.Paahdettu KahviKaverin erikoistilauksesta. Paahtoaste: CITY (keskitaso). Valmistettu juoma paljastaa makeiden kuivattujen hedelmien ja marsipaanin sävyjä pitkäkestoisella tumman suklaan jälkimaulla. Maussa voi aistia hieman metsämarjojen hapokkuutta ja makeutta. Täydellinen kahvi espresson valmistamiseen.Paikka: Kongon Demokraattinen Tasavalta.Tyyppi: 100% arabicaa (Burbon/Kent).Ei lisättyjä makuaineita.Kahvipavut Charles Liegeois ”Magnifico”, 1 kg"Magnifico" on yksi Charles Liégeois suosituimmista kahveista. Sen maussa dominoivat tumman suklaan, puun ja paahdettujen murojen vivahteet. Aroma on vahvaa ja kahvi itse on luonnolisen makeaa. Suklaan pitkäkestoinen jälkimaku jää kielellesi viimeisen siemaisun jälkeenkin. Tämä kahvi miellyttää varmasiti niitä, jotka pitävät perinteisestä kahvin mausta.Tämä sekoitus tarjoaa täydellisen yhdistelmän kahveja, jotka ovat peräisin eri alueilta - Brasiliasta, Sumatrasta ja Guatemalasta - kun taas tärkeimmät makuvivahteet tulevat Kolumbiasta.Kolumbiassa kahvia kasvatetaan erityisen suurilla korkeuksilla - kahvinviljelypaikkoja on yli 1200 metriä merenpinnan yläpuolella. Ihanteelliset ilmasto-olosuhteet antavat kolumbialaisille kahvilajikkeille monimuotoisuuden ja rikkauden.Ainekset: paahdettu kahvipapu.Varastointiolosuhteet: säilytä kuivassa, viileässä paikassa.