Espressokeitin, pressopannu, kylmäuutto - you name it. Monet meistä ovat kiitollisia siitä, että kahvin valmistusta on kehitetty viimeisen vuosikymmenen aikana. Mutta hyvää voi olla myös liikaa. AeroPress-kahvinkeittimellä poistat kaiken ylimääräisen. Keittoaika lyhenee minuutilla. Se ei käytä virtaa, joten se on helppo käyttää. Laita puhdas suodatin ja kaada kahvi. Kymmenen sekunnin sekoittamisen jälkeen kahvi puristuu hitaasti kuppiin. Saat kahvia, joka on valmistettu parhailla periaatteilla sekä presso- että espressokahvista. Se tekee aromista pehmeän ja vahvan. Kahvinkeittimen mikrosuodattimella voit valmistaa hienoksi jauhettuja papua, jotka antavat maulle enemmän syvyyttä. Lopputulos tekee vaikutuksen maailman parhaimpiin baristoihin. Joidenkin mielestä sillä saadaan parempaa kahvi kuin satoja euroja maksavilla koneilla.