Kahvidrinkit sopivat hyvin seurusteluun

  • 28 Nov, 2021

Kahvidrinkit ovat suosittuja juomia

Kahvidrinkit sopivat hyvin ruuan jälkeen, nautittuna esimerkiksi pienen purtavan kanssa tai tilattavaksi vaikka baarista kylmänä talvipäivänä lämmikkeeksi. Kahvidrinkkejä voidaan valmistaa hyvin monenlaisista alkoholijuomista. Reseptejä on monia ja vain mielikuvitus on rajana. Tunnetuin kahvidrinkki on varmasti Irish Coffee. Lämpimät kahvijuomat ovat suosittuja erityisesti kylmän sään aikana, mutta kahvista valmistettuja drinkkejä ja muita juomia tarjoillaan myös kylmänä. Kahvidrinkkejä voi valmistaa tavallisen kahvin lisäksi esimerkiksi espressosta tai cappuccinosta tai muusta erikoiskahvista. Vaihtoehtoja on monia.

Kahvidrinkit ja Irish coffeen synty

Irish coffee on legendaarinen kahvidrinkki, jonka ainesosina ovat kahvi, irlantilainen viski, fariinisokeri ja kerma. Nimensä mukaisesti drinkki kehitettiin Irlannissa. Baarimikko kehitti sen 1943 tilanteessa, jossa piti saada nopeasti ruokaa ja lämpimiä juomia lentomatkustajille.

Tuolloin Pan Am:n lento joutui palaamaan takaisin lentokentälle ja matkustajille tarvittiin ruokaa ja juomaa. Legendaarinen drinkki syntyi tuolloin ja baarimestari kehitti sille nimen Irish Coffee. Tämä juoma on niin suosittu, että sillä on oma kansallispäivänsäkin Irlannissa.

Kahvidrinkit ovat persoonallinen vaihtoehto

Reseptejä erilaisiin kahvidrinkkeihin ovat drinkkikirjat pullollaan ja internetistäkin löydät lukemattomia ohjeita. Kuitenkaan kahvidrinkit eivät ole niitä yleisempiä drinkkejä, joita tarjoillaan. Opettelemalla muutaman erityisen kahvidrinkin, teet varmasti vaikutuksen juhliesi kutsuvieraisiin.

Kahvitarvikkeet kannattaa valita laatu edellä. Maussa huomaat laadukkaiden kahvien eron tusinatavaraan. Löydät kaiken tarvitsemasi kahviin liittyen kätevästi verkkokaupasta. Hankinnat voit tehdä silloin kun sinulle sopii ja tuotteet lähetetään sinulle kotiin tai lähimpään pakettipisteeseen. Laajasta valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivat tuotteet. Tervetuloa tutustumaan!