Irtotee

Irtotee on laadukas teetuote

Irtotee on monen teen ystävän mielestä pussiteetä laadukkaampi vaihtoehto. Verkkokauppamme tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia irtotee-tuotteita jokaisen teen juojan makuun. Irtoteen valmistus on aivan yhtä helppoa ja usein lähes yhtä nopeaa kuin pussiteenkin valmistus. Se ei myöskään vaadi erityisiä tarvikkeita vaan usein kotoa valmiiksi löytyvät tarvikkeet riittävät. Lue mitä irtotee-tuotteet ovat, kuinka irtoteetä valmistetaan ja miksi juuri tällainen valmistustapa tekee teestä laadukkaampaa. Tutustu seuraaviin vinkkeihimme ja verkkokauppamme teetuotteisiin, jos haluat viedä tee-elämyksesi aivan uudelle tasolle laadukkaiden, mutta silti edullisten irtoteetuotteiden avulla!

Muista, että verkkokauppamme tarjoaa myös muita tuotteita – kuten laadukkaat kahvipavut tuoretta kahvielämystä varten. Löydät saman verkkokaupan kautta tuotteet laadukkaimpiin kahvi- ja tee-elämyksiin niin arki- kuin juhlapäiviinkin!

Miksi valita irtotee?

Irtotee hautuu pussiteetä tasaisemmin ja samoja lehtiä voi käyttää useaan kertaan toisin kuin pussiteen pusseja. Pussiteestä tulee myös monen makuun liian vahvaa teetä, mutta irtoteetä voi säädellä esimerkiksi lehtien koon ja valmistustavan mukaan. Useat teejuomat, kuten luomu tee ja erilaiset makuyhdistelmät, valmistuvat helposti irtoteen avulla.

Irtoteessä käytetään usein enemmän teekasvin osia kuin teepusseissa. Se tarkoittaa, että teen maku on monipuolisempi ja se voi sisältää vähemmän kofeiinia sekä enemmän rauhoittavaa l-teaniinia ja enemmän tanniinia. Lisäksi irtolehtitee säilyy paremmin, koska lehden rakenne suojaa teen aromaattisia ainesosia. Mikäli siis juot teetä harvoin, on irtotee paras valinta säilyvyyden kannalta.

Kokeile eri makuja

Irtoteen valmistus on helppoa ja edullista, jonka vuoksi kannattaakin ostaa jopa useita eri makuja kerralla. Se tuo vaihtelua teen juomiseen ja makuja voi vaihdella vaikkapa vuorokaudenajan mukaan. Aamuiksi esimerkiksi sopii usein paremmin piristävä tee ja illaksi tee, jolla on rauhoittavia vaikutuksia. Verkkokauppamme tarjoamat kahvit ovat myös loistava vaihtoehto aamuihin. Tilaa teet, kahvit ja tee- sekä kahvitarvikkeet helposti kerralla sivustomme kautta!

Irtoteen hauduttaminen vaatii myös oikeat tarvikkeet. Esimerkiksi tilava siivilä on usein haudutuspalloa parempi vaihtoehto. – Kun hauduttaa teetä, teelehtien pitää mahtua aukeamaan. Jos käyttää pientä haudutuspalloa, niin usein jopa puolet arvokkaasta teestä jää hauduttamatta tilanpuutteen vuoksi. Muista myös tarkastaa pakkauksesta sopiva haudutusaika, joka voi vaihdella eri irtotee-tuotteiden välillä. Tutustu sivustomme eri teetuotteisiin ja nauti tee-elämyksestä!